ALLA MÅR BRA-GUIDER

Enkla guider som hjälper dig med din personliga utveckling och inre välmående.

Du kan läsa dem i din telefon, dator eller surfplatta.

mindfulness-webbild-FULL.png
inre-styrka-webbild-FULL.png
mini-meditationer-webbild-FULL.png

Du har 14 dagars ångerrätt på ditt köp.
Alla mår bra-guiderna är skrivna av mig Johanna Larö.

ALLA MÅR BRA-COACHNING

Hej!

Du har hittat en personlig coach som älskar att hjälpa andra med deras personliga utveckling och inre välmående. Det är inte alltid så lätt att veta vad man kan göra när man vill må bättre och utvecklas som människa. Därför vill jag gärna hjälpa dig med detta!

Jag heter Johanna Larö och är självlärd personlig coach. Under många års tid har mitt fokus varit på min personliga utveckling och de senaste åren har jag valt att dela med mig av mina egna insikter och kunskaper med en önskan om att hjälpa andra att utvecklas och må bättre.

Jag kan t.ex. hjälpa dig med hur du kan känna mer lugn, inre styrka och kärlek.

Tillsammans väljer vi att fokusera på det som du känner att du vill ha hjälp med just nu.

 

Från min personlighet och energi kommer du att känna glädje, lugn, kärlek och styrka. Jag peppar dig och du får övningar och tips varje gång vi pratar. Jag har valt att ha effektiv 20 minuters coachning. Du måste med andra ord inte prata en lång stund för att kunna få hjälp och peppning! Självklart har jag tystnadsplikt.

 

Tillsammans bestämmer vi om vi ska ha en fysisk träff eller om det passar bäst med t.ex. ett telefonsamtal. Det fixar vi! 20 minuter coahning kostar 200 kronor.

Skicka ett mail till hej@allamarbra.se om du undrar något eller om du känner dig redo för coachning med mig. Hoppas att vi hörs framöver!

Kärlek

Johanna